Wyroby garmażeryjne
Beti
Wieloletnia tradycja
Z ogromną przyjemnością pragniemy przedstawić Państwu naszą firmę. Od 1992 roku zajmujemy się produkcją wyrobów mącznych takich jak: pierogi, kluski, naleśniki, krokiety, uszka, pyzy.
Wyjątkowa receptura
Wąska specjalizacja zakładu, jak również fakt że jako nieliczni do produkcji nie używamy maszyn pozwoliła odnieść sukces na rynku.
Produkujemy w oparciu o tradycyjne polskie receptury bez dodatku żadnych środków ulepszających i konserwujących. Nasze wyroby produkowane są zgodnie z wdrożonym systemem HACCP i konfekcjonowane w opakowania dostosowane do potrzeb klientów.
Zawsze świeże
Niewątpliwą zaletą jest także to że wprost z produkcji dowożone są do naszych klientów własnym przystosowanym transportem. Termin przydatności do spożycia wynosi 5 dni, przechowując w temperaturze do +5 stopni Celsjusza. Stawka Vat wynosi 5%. Serdecznie zapraszamy do współpracy.